Tuininrichting

Tuininrichting

Met een prachtige tuininrichting wordt jouw buitenruimte een ech verlengstuk van de woonkamer.

Tuininrichting voor iedere buitenruimte

Geniet van het buitenleven met een prachtige tuininrichting

Ruim assortiment tuininrichting

Met een prachtige tuininrichting geniet je nog meer van het buitenleven. Tegenwoordig is een tuininrichting namelijk niet alleen maar functioneel, het begint steeds meer op het interieur van de woonkamer te lijken. Optimaal genieten van de heerlijke zonnestralen en zwoele avonden doe je met sfeervolle buitenverlichting, terrasverwarmers en handige zonwering.

7b0a305a fourseasons 1200x848 1

10x populaire tuininrichting artikelen

Maak het buiten comfortabel en geniet nog langer van de zwoele avonden

Title
Intratuin zweefparasol Milano D
300 cm wit

€ 109,00

Ferm Living Plant Box
Eurom Q-time Elektrische terrasverwarmer 1500W


€ 34,95

Industriële Wandlamp Metaal En Glas Voor Buiten, Zwart
Industriële Wandlamp Metaal En Glas Voor Buiten, Zwart


€ 39,95

Intratuin grondspot Kuma grijs 3 stuks 7,6 x 7,6 x 30 cm
Intratuin grondspot Kuma grijs 3 stuks 7,6 x 7,6 x 30 cm


€ 34,99

Inspiratie voor een buiten woonplek

Mis niets en ontdek de laatste trends, handige tips, de leukste DIY's en meer…

a28bace9 magazine thumbnail3


TUINVERLICHTING AANLEGGEN? VOLG DEZE 6 STAPPEN

630a77d5 magazine thumbnail5


KLEINE TUIN INRICHTEN? 6 TIPS VOOR EEN KLEINE TUININRICHTING

Description for this block. Use this space for describing your block. Any text will do.

Een tuininrichting als verlengstuk van de woonkamer


Maak van jouw tuininrichting een verlengstuk van de woonkamer. Of je nu droomt van een bohemian tuin, een moderne tuin of een tuin met Scandinavische items: voor alle tuinstijlen ben je bij Tuinierwinkel.nl aan het juiste adres. Binnen no time tover je jouw buitenruimte om tot een heerlijke plek waar je optimaal van het buitenleven kunt genieten.
Met de juiste zonwering zorg je ervoor dat het ook op (te) warme dragen heerlijk uit te houden is in jouw tuin, balkon of terras. Wil je juist langer van het buitenseizoen genieten? Of de zomerse avonden verlengen? Ontdek dan de mooiste buitenverlichting en terrasverwarming en maak jouw tuin de perfecte plek voor elk seizoen. En ook aan de kleintjes onder ons hebben we natuurlijk gedacht. Buiten spelen is gezond; daarom vind je ook een ruim assortiment aan buitenspeelgoed bij ons. Voor het hele gezin is de tuin namelijk de leukste plek van het huis.

Jouw tuin inrichten: welke tuinstijl past bij jij?

Een tuin inrichten wordt voor een groot deel bepaald door de tuinstijl die jij kiest. De mogelijkheden zijn tegenwoordig echter eindeloos: van klassieke stijlen tot juist landelijke tuinen of van Scandinavische tuinen tot Mediterraanse tuinen. Ons advies is om jouw tuininrichting aan te laten sluiten op dezelfde interieurstijl van de rest van het huis. Op die manier creëer je namelijk één geheel en wordt de tuin echt een verlengstuk van de woonkamer. Om te helpen welke tuinstijl bij jouw tuinsituatie past kun je diverse voorbeelden bekijken in ons online magazine. Ook kun je op social media natuurlijk op zoek gaan naar verschillende voorbeelden en een moodboard creëren van beplanting, materialen en elementen die je graag terug wilt zien in jouw tuin inrichting. Op die manier worden de keuzes voor een tuin inrichten al beperkt en heb je meer focus in jouw zoektocht en uitwerking van het inrichten van de tuin. Houd tijdens deze inspiratie-fase wel in je achterhoofd wat het formaat van jouw tuin is. Een grote tuin vergt immers een andere tuin inrichting dan een kleine tuin! En net zo belangrijk: Wat is het doel, of de functie, van jouw buitenruimte?

Kleine tuin inrichten? Slimme trucs

Ook een kleine tuin kun je prachtig inrichten. Een kleine tuin inrichten vraagt alleen om slimme trucs, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van het aantal vierkante meters. Nadat je weet naar wat voor tuinstijl jouw voorkeur uit gaat, is het handig om na te denken over de functie van jouw kleine tuin. Is de tuin voornamelijk bedoeld om er gezellig te kunnen eten, wil je er in kunnen ontspannen of is het voornamelijk bedoeld als speelplek voor jouw kinderen? Op basis van deze vragen kun je de juiste tuinmeubels kiezen, maar ook beslissen of jouw kleine tuin voornamelijk uit beplanting of juist uit bestrating moet bestaan. Wat betreft de tuininrichting van een kleine tuin: rust en eenvoud werken het beste in een kleine tuin. Kies je voor buitenverlichting of terrasverwarming: zorg dan dat deze objecten slank ogen. Ga alleen voor de hoogstnodige, meest praktische en licht ogende items. En ode aan inklapbare meubels!

Grote tuin inrichten? Sfeervolle tips voor intieme sfeer

Of beschik jij over de luxe om een grote tuin in te richten? Een grote tuin inrichten vraagt om een andere aanpak. Hoewel je natuurlijk van te voren ook moet bedenken wat de functie van de tuin moet zijn, kun je in de grote tuin vaak wel meerder hoekjes creëren voor verschillende activiteiten. Sterker nog: het is juist aan te raden om met verschillende gedeeltes te werken. Denk bijvoorbeeld aan een terras met loungeset en/of een eettafel met stoelen, een heerlijk hoekje om lekker te ontspannen of misschien wel een speelhoek voor de kinderen. In een grote tuin mogen grote soorten beplanting gebruikt worden, zodat je groene basis in de tuin legt. Gebruik grote tuinbakken om hoekjes te creëren. Een grasveld of een kunstgrasveld is een mooie toevoeging voor het inrichten van een grote tuin: ook ideaal voor als je kinderen of huisdieren hebt. Verder zou je kunnen nadenken over het aanleggen van een vijver en mooie paden die de gedeeltes met elkaar in de tuin verbinden. Of wat dacht je van een moestuin? Richt in jouw grote tuin een gedeelte in voor een eigen moestuin en verbouw jouw eigen groente.